torsdag den 28. februar 2013

Forventninger til Otto:0)

Mikkel skal med mormor i biffen i eftermiddag og se Otto er et næsehorn. Han er forventningsfuld, sprang ud af sengene i morges og glæder sig vildt. Han glæder  sig helt sikkert til filmen,men lige så meget til at være på to mands hånd med mormor. Den lige til glæde er bare så dejlig og varmer mit moder hjerte. 
Vi har læst Otto er et næsehorn, samt mange af de andre skønne børnebøger som Gummi Tarzan, Pippi, Lille Virgil osv. Nyder den stund, hvor vi har ro på inden sengetid, sidder og putter og læser historier, det gør vi meget ud af.  


Idas ynglings lige nu
Mikkels ynglings lige nu
                                            

Her finder du mange skønne børnebøger:


Elsker forår

Foråret er den bedste tid på året og betyder meget for mig. De første solstråler begynder at titte frem, fuglene kvider og de første løg i haven begynder at pible frem.

Vi har lige fået disse skønne Perlehyasinter og Vintergækker hjem i butikken, så de måtte da med hjem..... de første forårs tegn er her.....JUBBIIII

                

Min Amio butik

I perioder, som tiden tillader det, går jeg i mit lille syrum og fordyber mig. Har en svaghed for retro stoffer, knapper og bånd. Får tit krearet noget farverigt og måske mest for barnlige sjæle. Mine børn inspirere mig meget og deres måde at se tingene på. Det er min måde at slappe af på og får tankerne lidt på afveje.

Har min lille Amio butik: KÆRHOLM

Hvor mine lidt retro, farverige og firnurlige ting er at finde, så kig et smut forbi!!

http://www.amioamio.com/da/butik/1836/

onsdag den 27. februar 2013

kLaR PaRaT StArT

Ved dog ikke om jeg er helt klar parat, men nu springer jeg ud i denne nye verden. Min blog er stadig under opbyggelse og den vil helt sikkert udvikle sig hen af vejen......ligesom mig:0)


Mit navn er som sagt Louise og jeg glæder mig til at dele min hverdag med jer på godt og ondt. Bor i det midtjyske med min mand Kristian, som jeg har kendt i 14 år, sammen har vi Mikkel på 6 år og Ida på 2 år....... her er fart på, som mange børnefamilier nok kan nikke genkendende til.
Jeg arbejder som blomsterdekoratør og elsker mit fag, med alt hvad det indebære. Møder mange forskellige mennesker hverdag, og hjælper dem der hvor de er. Hvad enten det er noget til den lille ny verdensborger, det store JA til kærligheden eller ved livest afslutning.
Nyder det kreative og elsker at finde på nye sjove projekter, hvad enten det er i mit lille syrum, i køkkenet, på børneværelset, i haven!!!
Glæder mig og er forventningsfuld frem til denne verden........så spring med ud i det!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...