lørdag den 1. juni 2013

A og B

Hvad er du A eller B?
Her i huset er halv af hver, ja to A mennesker og to B mennesker og det kan ind imellem godt give lidt udfordringer......
Kristian og Ida pigen er helt klart B menneske, elsker at sove længe og har svært ved at gå til ro om aften, Ida roder rundt og skal tvinges til at slappe af sidst på dagen. Kristian liver totalt op kl  22, det er det perfekte tidspunkt at se film eller arbejde ved computeren han har total go energi....... det er der vi andre sidder med tændstikker i øjenlågene for at holde os vågene, hvis vi da ikke allerede er fladet i søvn på sofaen!

Men om morgen vågner mit og Mikkels inder ur kl 6.30 og da er vi friske og klar til dagen. Elsker de stille morgen hvor det er weekend og man kan sidde og nyde en kop kaffe på terassen i ro og mag...... og resten af huset kommer op lidt efter lidt. Det er der jeg tænker tanker, laver små gøremål, sætter vaske maskinen igang, blogger, lægger vaske tøj sammen, bager boller....... der har jeg enerig og utrolig hvad der kan udrettes på få timer!!Jeg er glad for, at jeg er A menneske, for det er ikke altid nemt, at være B menneske i dette samfund, det er i hvert fald ikke indrettet til det..... det er svært, at stå op kl 6.30, når man først kan falde til ro og sove kl 01.00.
I de weekender hvor vi har mulighed for det, er det vigtigt at de to B mennesker sover længe, så de får indhentet det forsømte søvn.
Hvad med jer er I A eller B mennesker? og giver det udfordringer i jeres hverdag?

Rigtig dejlig søndag til alle!!!

2 kommentarer:

 1. Sjovt at læse dit indlæg, det er nøjagtig sådan vi også har det herhjemme. Jeg er udpræget A menneske og mit indre ur vækker mig ved 6.30 tiden. Hvorimod min kæreste er udpræget B menneske og vågner op til dåd når klokken slår 22 om aftenen. Og ja det er så absolut det bedste tidspunkt at se film eller sidde ved pc på (i hvertfald i følge ham ;-) ) det skaber nogle gange nogle problemer især fordi jeg så er træt meget af tiden. Men man lære jo at leve med det, og man siger jo også at modsætninger mødes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Chatrine
   Dejligt at vide man ikke er ene om at ha det sådan og ja man føler sig ofte træt og kedelig når man ligger i sin seng kl 22 NUL DUT:0)
   Men, men, men så er vi friske om morgen!!

   Tak for din kommentar!!!

   VH Louise

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...