Opskrift til en stor glas skål, ca. 9-10 portioner:
2 pakker Bastogne biscuit
1/2 L piskefløde
700-800 g skyer
bær, bær, bær i massevis og dem som lige er sæson.
Vi brugte denne gang, jordbær, ribs fra haven og blåbær
Kagerne knuses, så det bliver nogle mundrette stykker og lægges nederst i skålen. Piskefløden piskes og vendes sammen med skyeren, derefter lægges bærene ovenpå. Den bliver bedst af, at stå og trække nogle timer i køleskabet inden servering!!
Kan jo varieres med årstidens frugter, kan forstille mig den også er god med ananas, kiwi og mango, når bær sæsonen er over!!
Håber ikke I vil snyde jer selv for denne herlighed, god fornøjelse og skøn sommer!!!
det ser godt ud ..... det må vi prøve
SvarSletHej Marie!! Den er bare rigtig god:0)
SletRigtig hyggelig du følger med og giver en kommentar, tak!!!
God sommer til jer.
Smil Louise
Ja, den ser lækker og frisk ud... Og så er den jo nem lige og lægge sammen..
SvarSletGlæder mig allerede til den skal prøves..
Kh pia:)
Hej Pia!!
SletDet er nemlig super rart at den kan laves inden gæsterne kommer og at den er hurtig at ligge sammen!!!
Rigtig god sommer til dig.
Vh Louise