onsdag den 10. juli 2013

Sommer dessert

Som lovet får I hermed opskriften på denne skønne dessert, som er blevet sommerens favorit herhjemme. Fik den første gang serveret hos en veninde og elsket den lige siden.....MUMS!!!

Opskrift til en stor glas skål, ca. 9-10 portioner:

2 pakker Bastogne biscuit
1/2 L piskefløde
700-800 g skyer
bær, bær, bær i massevis og dem som lige er sæson.
Vi brugte denne gang, jordbær, ribs fra haven og blåbær

Kagerne knuses, så det bliver nogle mundrette stykker og lægges nederst i skålen. Piskefløden piskes og vendes sammen med skyeren, derefter lægges bærene ovenpå. Den bliver bedst af, at stå og trække nogle timer i køleskabet inden servering!!
Kan jo varieres med årstidens frugter, kan forstille mig den også er god med ananas, kiwi og mango, når bær sæsonen er over!!







Håber ikke I vil snyde jer selv for denne herlighed, god fornøjelse og skøn sommer!!!


4 kommentarer:

  1. det ser godt ud ..... det må vi prøve

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marie!! Den er bare rigtig god:0)
      Rigtig hyggelig du følger med og giver en kommentar, tak!!!
      God sommer til jer.

      Smil Louise

      Slet
  2. Ja, den ser lækker og frisk ud... Og så er den jo nem lige og lægge sammen..
    Glæder mig allerede til den skal prøves..
    Kh pia:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Pia!!
      Det er nemlig super rart at den kan laves inden gæsterne kommer og at den er hurtig at ligge sammen!!!
      Rigtig god sommer til dig.
      Vh Louise

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...