onsdag den 2. oktober 2013

Berlin/Lübeck og blomster

Har som nævnt tidligere, været en forlænget weekend i Berlin med manden min (vi var så heldig at få et par overnatninger i bryllupsgave for to år siden.... så var det også ved at være nu!!!), utrolig skønt med tid til hinanden. 

I en travl hverdag med børn, job, fritidsaktiviteter osv går der nemt hverdag i den og vi nød virkelig bare at være os, snakke, spise når vi ville, ingen børn at tage hensyn til...... lidt som i de good old days:0) 

Efter 15 år, skal man huske på hinanden og arbejde for kærligheden.....det kommer ikke bare af sig selv.... ja ja der kommer lidt moral ind der, meeeen syntes folk idag giver for nemt op, livet og kærligheden kommer ikke flyvene af sig selv, der skal kæmpes, og nej man er ikke nyforelsket efter 15 år, kærligheden ændre sig hele livet igennem..... nå nå nu nok om det. Det var vist et lille sidespring:0)

Inden vi kom til Berlin, havde vi en halv dag i Lübeck på vejen derned, så hyggelig en by, bestemt ikke sidste gang vi har været der.

Selvom jeg har fri fra job, kan jeg jo ikke lade vær med at kigge efter blomster butikker når men sådan er ude (må være en arbejds skade) meeeen skal jo lige se om der er lidt inspiration at hente, og nye måder at gøre tingene på.

Kom forbi den skønneste butik i Lübeck, en rigtig lille perle, rostik og romantisk på en gang, sand på gulvet, gamle slidte møbler, lækker gade opstilling.... ja i må ha' nogle billeder!!!

Kan lige så godt forberede jer på lidt billede spam i min lille række af indlæg om Lübeck/Berlin.

Syntes ikke der var så mange spændende blomster butikker i Berlin eller også kom vi nok ikke de rigtige steder!!! Lidt billeder blev det dog til
Har fået lavet et lille like <3 ikon efter hvert indlæg, hvis man skulle få lyst at like et indlæg og ellers bliver jeg jo også sååå glad for en lille kommentar!!
Rigtig god aften derude!!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...