søndag den 8. december 2013

En lille tur og lidt om nærvær....

En lille tur ved ænderne blev det til her i ugen og det var bare så hyggeligt..... ungerne elsker de små afbræk fra hverdagen, hvor der lige sker lidt andet og hvor vi er sammen.

Syntes tit det er de små nærværende ting som betyder noget og som både børn og voksne får noget ud af..... selvfølgelig er en tur i sommerland da heller ikke af vejen, men hvis man spørg ungerne hvad de nyder eller elsker, så er det tit ikke de store krav.....spil, gå/cykle en tur, fiske tur, krea hygge, skovtur, biblioteks tur, tegne..... bare man er sammen om det!!!Syntes den tid vi har med vores unger i hverdagen er knap (selvom jeg kun har 30 timer og gode arbejdstider) der kan meget hurtig gå hverdag i den.... bringe- arbejde- hente- madlavning- bad- putning- osv, og prøver derfor selv, så godt som jeg nu kan, at være til stede og nærværende når vi er samme og lave små ting, som vi kan grine af og snakke om. (prøver at glemme alt om hvad vi skal nå i morgen osv) 

Tiden flyver af sted og jeg vil bare så gerne have det hele med:0) og nyde de "små" hoveder...... VILDT... Mikkel har snart gået i skole i ½ år...... hjælp..... det er det jeg mener!!!

Er det noget I tænker over i jeres hverdag eller.....????
God aften derude!!!


2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...