søndag den 1. december 2013

Glædelig 1. søndag i advent

og glædelig 1. december..... elsker bare denne tid.
Weekenden er blevet brugt på jule hygge med alt hvad det indebære....Vi har pyntet op, og det skal jo helst være som det plejer...... ellers er det bare helt forkert syntes MikkelI morges vågnede ungerne meget tidligt, det hele var så spændende, havde nissen været forbi, åbne jule kalender osv. Vi tændte lys i morgen mørket, hyggeligt.


Min mands sukker kirke er kommet op, hvor den plejer (syntes ikke den er videre køn) men han har lavet den sammen med hans morfar, da han var barn og hele historien bag, gør at den bare SKAL op og vi nyder at tænke på hans morfar og høre historien bag den hvert år:0) 


Dagen var også kommet til, at den første gave skulle åbnes i advents pakke legen og i dag fik jeg gave fra Jeanet, som har bloggen HER, mange tak for de fine ting!!Elsker jule te og måtte da have en dejlig kop til morgen, nu jeg havde fået et par breve af Jeanet.Jule sokkerne er blevet hængt op og der var sørme en lille ting fra Nissen i morges.....Rigtig dejlig første søndag i advent til jer skønne mennesker, nu vil jeg nyde resten af dagen i familiens skød med spil, hygge og julekalender!!!5 kommentarer:

 1. Hvor ser det alt sammen skønt ud :) Også sukker kirken, hi hi.

  SvarSlet
 2. Skægt du har åbnet min pakke, din var også en af de 2 udvalgte :)

  Mange tak - Hjerterne er kommet op og hænge :D

  /Jeanet - jbodilsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Sukkerkirken, nøj hvor det pibler med minder. Jeg har som ung bygget sådan en og det ligner på en prik samme kirke som jeg lavede. Min svigerfar leverede små pærer, så der kunne komme lys i. Det tog mange timer og dage at færdiggøre den, for limen skulle tørre så sukkeret ikke gik i opløsning. Min er desværre forsvundet, og nu leder jeg faktisk efter opskriften, for jeg synes den passede (vil passe) til at stå i julenissebyen vi har hos os hvert år. Hvis I skulle kende nogen der har "byggeplanen", så vær rar at give mig et praj.

  Hav en dejlig jul :)

  Venlig hilsen Linda Pedersen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...