onsdag den 8. maj 2013

Årets største dag

rent arbejdsmæssigt.... er på søndag, på morsdag!!

En dag hvor der er hamrende travlt, både med buketter/chokolade/vin og blomster, som skal leveres ud til skønne skønne mødre og så kommer der (forhåbentlig) masser af dejlige kunder i butikken, som vil forkæle lige præcis deres mor, fordi hun er den dejligste i verden:0)

Det er en weekend jeg ser frem til, da samarbejdet med kollegaerne bliver styrket, vi giver den alle en skalle og kunderne er som regl  glade og i højt humør.

Har du husket din mor, at sætte pris på alle de ting hun gør for dig i løbet af året..... jeg syntes selv, jeg prøver at huske min mor løbende, men der er nu noget særligt over morsdag......ved ikke om det er en arbejds skade!!
Her lidt billeder af  forkælelse, måske til din mor?? Hvis du er fra Viborg området kan du klikke ind på Johns Blomster og bestille noget til din mor. enten via mail eller tlf!!

Håber selv på at blive lidt forkælet af ungerne, når jeg kommer træt hjem på søndag:0)

Rigtig god forlænget weekend til jer, som har det:0)
1 kommentar:

  1. Hej.. En skøn buket af blomster... Den ville jeg da helt sikkert blive glad for... Jeg synes også der er en dejlig dag.. Hvor mor her bliver forkælet med dejlig morgenmad og hygge..
    Og så skal man jo huske sin egen mor... Ikke kun på mors dag, men alle de dage, hvor man lige får den hjælp, der gør, at ens dagligdag glider lidt nemmere..
    Det er sundt med sådan en mors dag, så.man lige bliver mindet om at huske det....

    Rigtig god fridag i morgen:)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...