fredag den 5. juli 2013

Farvel og mange tak.....

sagde vi i dag til Mikkels børnehave, da det var sidst dag!!

Meget meget mærkeligt og forstår slet ikke hvor den tid blev af..... tænk sig, vi har et SKOLE BARN efter sommerferien............... VILDT!!!
En børnehave tid med masser af: leg, venskaber, udfordringer, grin, dyr, tåre, lærring, tryghed, hygge osv er slut og en ny verden skal åbne sig.
Vi har været rigtig glade for børnehave tiden og vi har haft et godt forhold til både voksne og børn. Mikkel sagde pænt farvel til vennerne og ynglings pædagogerne, som jo heller ikke skulle snydes for en buket.


   


Ved ikke om det er en "mor ting" men syntes det var lidt vemodigt, at sige farvel og blev da også en smule rørt, så snart det drejer sig om ungerne bliver jeg total tude Marie...... nu er vi kommet der hver dag i 4 år, det bliver da underligt ikke at skulle forbi der mere....... stedet, de voksne og alle ungerne har jo været en stor del af min "lille" drengs liv, men, men, men ved jo godt, at noget nyt og stort skal til at begynde, nemlig skole livet og det glæder vi os også meget til...... skal bare lige fordøje, farvellet til børnehaven, så må det være en "mor ting" eller ej :0)

Rigtig god weekend til jer alle!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...