fredag den 28. februar 2014

Gulerods boller

Disse lækre gulerods boller er god som morgen boller eller til madpakken, de bliver flittig bagt her hjemme.

Opskrift:

5 dl. lunken vand
25 g gær
1 spsk honning
1 tsk salt
2 store revene gulerødder
1 dl græsk yoghurt
1 spsk solsikke kerner
2 dl grahamsmel eller andet grov mel
hvedemel for resten

Vand og gær røres sammen, derefter tilsættes honning og salt. Græsk yoghurt, gulerødder (kan også skiftes ud med squash) og solsikke kerner tilsættes. Grov melen kommes i og hvedemel tilsættes lidt af gangen, dejen skal være som en tyk grød.
Sættes et lunt sted ca ½ time, derefter sættes bollerne på pladen med to skeer og drysses evt med kerner.
Efterhæver ca 15 min hvorefter de bages ved 225 grader i ca 20 min til de er gyldne.

God bagelyst!!!









Nyd weekenden derude.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...