Det er så skønt og ungerne elsker, at haps dem, når de leger i haven......men men men de kan ikke nå at spise dem alle og har lavet en lille udfordring for mig selv.
Jeg skal finde på forskellige måder at anvende dem, så der kommer løbende (forhåbentlig) inspiration opskrifter med ribs!!
Den første opskrift jeg vil dele er:
Ribsmarmelade med mandler og vanilje
Til ca. 6 glas
100 g mandler
2 kg ribs, røde + hvide
1-2 dl vand
1 vanilje stang
1 kg syltesukker
Mandler hakkes og brunes på en pande og derefter afkøles. Ribs og vand koges i ca 10 min sammen med den halverede vaniljestang. Vanilje stangen tages op og sukkeret røres i og kog kraftig i ca 2 min. tag gryden af og skum godt. Rør mandlerne i og kom marmeladen i skolede varme glas og afkøles.
Syntes mandler og vanilje giver marmeladen noget struktur og sødme, som er god til rustik brød eller til kager.
Det var først ribs opskrift, flere vil følge trop!!
Dejlig aften til alle!!
Dejlig aften til alle!!
Uhm, det ser så lækkert ud, spændt på hvad du finder på med alle de dejlige bær
SvarSletHej Pia.
SvarSletEr også selv lidt spændt på hvad jeg finder på, og marmeladen er virkelig god:0)